Muotoilu

Kaunis ja käytännöllinen, Mixan venenostin helpottaa elämääsi ilman että laiturisi ulkonäkö kärsii.

Voima

Nostaa jopa kolmen tonnin veneen sekunneissa, erittäin helppokäyttöinen.

ECO

Poista veneenrungon myrkkymaalauksen tarve nostamalla vene vesipinnan yläpuolelle silloin kun et käytä sitä.

SÄÄSTÖT

Säästä rahaa huolloissa sekä talvikauden säilytyksessä pitämällä vene nostimessa vuoden ympäri.

Huippulaatua alusta loppuun

Tarina

Mikko Tuomi on työskennellyt vene-elektroniikan parissa yli kolme vuosikymmentä. Innokkaana veneilijänä Mikko on kohdannut samat haasteet kuten muutkin Itämeren alueen veneen omistajat; huoltojen, säilytyksen ja kausivaihtelujen tuskat. Aina kun vene on vedessä, runkoon kiinnittyy likaa, levää ja merirokkoa. Tämän vuoksi rungot maalataan usein myrkkymaalilla, joka on sekä haitallista ympäristölle että toistuvasti kallista. Nostamalla vene vedestä käytön jälkeen vältytään myrkkymaalin tarpeesta, puhdistus yksinkertaistetaan ja veneellä on ympärivuotinen säilytyspaikka.

Tämän havaittuaan Mikko lähti tutkimaan markkinoilla olevia ratkaisuja. Löytyi liuta tuotteita jotka osittain ratkaisivat ongelman, mutta visuaalinen ja käytännöllinen toteutus jätti toivomisen varaa. Saaristossa laiturisi on julkisivusi. Kukaan ei halua pilata laiturin ulkonäköä kömpelöillä kojeilla. Insinöörin ja muotoilusuunnittelun kokemuksellaan Mikko lähti ratkaisemaan ongelmaa hänelle räätälöidyllä venenostimella. Ongelma jota Mikko lähti ratkomaan ei kuitenkaan ole vain hänen, vaan hän jakaa sen lukemattomien muiden veneen omistajien kanssa. Näin ollen ammattimaisempi ratkaisu alkoi muotoutumaan ja Mixan venehissi syntyi.

Mixan venenostin on ammattilaisten suunnittelema alusta loppuun. Teknologia ja estetiikka tukee laitteen pitkää käyttöikää ja kaunista ulkonäköä sekä viimeistelyä. Mixan venenostin on laiturisi helmi eikä silmätikku. Laite on valmistettu pohjoismaisia olosuhteita huomioiden. Suurin osa painosta kohdistuu merenpohjaan, mahdollistaen asennuksen moneenlaiseen laituriin. Huippuluokan teknologia on koteloitu tyylikkääseen lasikuitukoteloon, joka on käsitelty erikoismaalilla joka kestää niin auringonpaisteen kuin lumisateen.

Ratkaise ongelmasi, ota yhteyttä Mikkoon.

DESIGN

Laiturit ovat vapaa-ajanviettopaikkoja ja osa kiinteistön arkkitehtuuria.

Venenostimen muotoilutyön tavoite oli tehdä nostimesta moderni osa laituritekniikkaa, joka voidaan muokata sopimaan asunnon ja veneiden väriteemojen mukaiseksi.

Jykevä skandinaavisen pelkistetty ulkoasu tukee nostimen luotettavaa käyttökokemusta ja nostimen muotokieli yhdistää sen osaksi huippuunsa varusteltua laiturikokonaisuutta.

Jaakko Serola

Design Director | Navix Oy

KUMPPANIT

YLPEÄNÄ YHTEISTYÖSSÄ
Navix
Turku Guest Harbour
Magee
STM Team
Nagu Hamn
OTA YHTEYTTÄ

Huolehdi veneestäsi, kausi on liian lyhyt murehtimiseen.

Ota yhteyttä, me autamme!

Mikko Tuomi
mikko.tuomi@mixantecno.fi
+358400821561

Mixan docklift